bevezetés a szentírástudományba élelmiszerek és elkészítésük ételek ételkészítési és étkezési szokások / néprajz művelődéstörténet egyetemes nemzetközi
Kölcsönzések száma:
7
Borító:
978-963-509-268-0 (kötött) :[isbn=9789635092680]
Lelőhely
Téma
Egyéb tematikus jelzet
Jelzet
Évszám
Kötet
Státusz
Előjegyz.
Mellékletek
PTE GYTK Farmakognóziai Intézet
641 Gasztronómia
279
Csak helyben használható
0
0
Apáczai Csere János Fiókkönyvtár - Felnőttrészleg, kölcsönző
2 Vallás
220 F 91
Kölcsönözhető
0
0
CSGYK Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár kölcsönző
2 Vallás
220 F 91
Lejár: 2023.04.14.
0
0
Tudásközpont 2. em. szabadpolc
2 Vallás
220 F 91
Kölcsönözhető
0
0
CSGYK Kertvárosi Fiókkönyvtár (7632 Pécs, Honvéd tér 1.)