Formátum-választás: 

1.

Szerző:Nicolas, Arnaud
Cím:A hentesmesterség nagykönyve : terrin - kolbász - paté en croute / Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui ... ; [fotók ... Aimery Chemin]
Egységesített cím :Le grand livre de la charcuterie (magyar)
Megjelenés:Pécs : Alexandra, 2023
Fizikai jellemzők:279 p. : ill. ; 30 cm
Megjegyzések:Fordította: Józsa-Tóth Annamária
ETO jelzet:641.55(083.12):637.5 641.568(44)(083.12) 637.523
ISBN:978-963-582-452-6 (kötött)
Tárgyszavak:Szakácsművészet (hús) Szakácsművészet, francia Cooking (Meat). Cooking, French.
Földrajzi nevek:Franciaország
Tárgyszavak:nemzeti ételspecialitások Franciaország előírások receptek szakácskönyv henteskészítmények szakácskönyv húsétel húsfeldolgozás
Egyéb nevek:Pairon, Fabien Segui, Christian Chemin, Aimery Józsa-Tóth Annamária
Kölcsönzések száma:

1

LelőhelyTémaEgyéb tematikus jelzetJelzetÉvszámKötetStátuszElőjegyz.Mellékletek
Tudásközpont 2. em. szabadpolc641 Gasztronómia641 N 75Kölcsönözhető00
Tudásközpont 2. em. szabadpolc641 Gasztronómia641 N 75Kölcsönözhető00