Formátum-választás:
Hosszú, példányokkal
MARC
HUNMARC
1.
Szerző:
Nicolas, Arnaud
Cím:
A hentesmesterség nagykönyve : terrin - kolbász - paté en croute / Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui ... ; [fotók ... Aimery Chemin]
Egységesített cím :
Le grand livre de la charcuterie (magyar)
Megjelenés:
Pécs : Alexandra, 2023
Fizikai jellemzők:
279 p. : ill. ; 30 cm
Megjegyzések:
Fordította: Józsa-Tóth Annamária
ETO jelzet:
641.55(083.12):637.5 641.568(44)(083.12) 637.523
ISBN:
978-963-582-452-6 (kötött)
Tárgyszavak:
Szakácsművészet (hús)
Szakácsművészet, francia
Cooking (Meat).
Cooking, French.
Földrajzi nevek:
Franciaország
Tárgyszavak:
nemzeti ételspecialitások Franciaország előírások receptek szakácskönyv henteskészítmények szakácskönyv húsétel húsfeldolgozás
Egyéb nevek:
Pairon, Fabien
Segui, Christian
Chemin, Aimery
Józsa-Tóth Annamária
Kölcsönzések száma:
1
Borító:
978-963-582-452-6 (kötött)[isbn=9789635824526]
Kedvencek között:
Raktári kérés
Lelőhely
Téma
Egyéb tematikus jelzet
Jelzet
Évszám
Kötet
Státusz
Előjegyz.
Mellékletek
Tudásközpont 2. em. szabadpolc
641 Gasztronómia
641 N 75
Kölcsönözhető
0
0
Tudásközpont 2. em. szabadpolc
641 Gasztronómia
641 N 75
Kölcsönözhető
0
0
Következő
Corvina könyvtári katalógus v9.2.8
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.